Weekend roots..

När maken flydde hemmet så gjorde även jag..
Hem till landet där jag får gå i en gammal garageoverall och byta min egen olja i bilen för att senare samma dag ikläda mig en gammal mjölkrock och baka tunnbröd. Där jag kan ge mig ut och springa i tajta funktionskläder och ett par timmar senare hänga geväret över axeln och smyga ut för att se vad som finns att döda.
Landet där grannen ringer och funderar varför han inte hört någon smäll i skogen, Landet där en redig kvinna får finnas utan att vara varken bitch eller "lebba". Där kunskap värderas högre än utseende och där det går lika bra att slänga käft högt och ljudligt oavsett om du är karl är kvinna.
 

Förväntat förvånad

Jag har aldrig varit en person som varit särskilt duktig på att slappa.
Det närmaste jag kommit var för några år sedan (typ 10) när jag kunde sluka en bra bok på en dag.
Men desto mer in i vuxenlivet jag har hamnat har det blivit svårare och svårare för mig att vara sysslolös.
Visst är mitt eget driv och min egen vilja att sysselsätta mig en del i det hela, men ärligt talat är den största delen mer ofrivillig. Har liksom alltid tagit tu med den att-göra-lista jag haft på bordet för dagen så även om andras att-göra-listor råkat hamnat där. Så när en tid har gått och det helt plötsligt bara finns min egen att göra lista på bordet har jag undermedvetet letat med ljus och lykta efter den andra att sätta tänderna i.
 
Ligger just nu i soffan, preparerad med Alvedon, ipren, zyx och kaffe. Min man är ute och återställer våran gårdsplan från den byggarbetsplats den varit i åtskilliga veckor. Jag har tre känslor som slåss med varandra; febertrötthet (ignorera omvärlden och försök överleva) dåligt samvete (min fruktansvärt dåliga ovana att inte kunna slappa om det finns någon i min närhet som gör nytta) och stolthet (Jag ligger ju faktiskt fortfarande kvar och känner mig OTROLIGT stolt att jag för första gången i mitt liv kan riva minst halva av min egen att göra lista och inte ens hinner få en glimt av den andra)
 
Älskling, tack vare dig så kanske jag kan läsa en bok igen inom en snar framtid!  <3
 
 
 

Fantastic family!

Andra året och därmed tradition för Lindströmska tävlingsdagen! Helt suverän dag med underbart väder, fantastisk god mat och världens finaste deltagare!
 
Tack älskade Mor och Far som har ordnat detta hel fenomenalt igen!
direkt efter maten blev det dags för tipsslinga..
Sedan pilkastning med tillhörande tokrus för att hämta sin pil om man missat ballongen.. Jag sprang mest..
 
Boule.. först till tre..
Tilde försökte liva upp sitt lag som det gick lite si så där för..
 
Spika med runda sidan på hammaren.. Snickarna var INTE bäst på detta..
Innan hemresa dagen efter tog jag och mannen en fyrhjulingstur runt i bygden.. och vi var vaktade..
 
 

RSS 2.0