Grisen gal i granens topp..

Nu är det upp och ner och ner och upp. Vi har fått offerten på våran drömvilla och precis som föranat var priset långt ifrån tillfredsställande. Vi kan välja en utväg att göra precis allting utom grundet, el, vvs och ventilation själva och då komma precis under lånetaket från banken.
MEN jag måste säga att det här med att få ett snyggt hus som passar bra in i omgivningen inte alls känns lika viktigt längre.
Det lutar mer och mer emot att vi kommer att välja ett hus från Smålandsvillan. En vanlig villa som ser ut som alla andra vanliga villor (vill minnas att jag skrev ett inte alls lika positivt inlägg om det tidigare) men som har generöst med plast, toppen bra planlösningar och framför allt en beljublande bra pris.. Ett pris som ger oss utrymme att fixa garage, snygga till på tomten, bygga altan osv. ja ni vet allt det där andra man vill ha runt omkring så att hus faktiskt ska bli ett hem.

Försäljaren från det företaget kommer hit på onsdag (2/5) och ska titta på tomten samt göra en liten inventering av hur mycket markarbete som måste göras för att få en bra grund att sätta grundet på.

Well well, man har ingen aning om hur när var detta kommer sluta..

Outside the box..

Här är det livligt runt knutarna!










Och frun såklart...



Rådjuren dök upp när jag skurade och fejjade som värst här hemma. Är helt övertygad att det måste vara tonerna av godingar som Shakin Stevens och John Lindberg Trio som lockade hit dem ;)

Vintern rasar utav våra fjällar..

OoOo nu är det oOotroligt nära att the båtten is nådd alltså! Suttit halva förmiddagen och letat jobb i Canada! Jag som varit den mest hemma/Örnsköldsvik/norr om Moälven- kära människa som finns! Men nu sitter jag alltså och undrar var i himmelen man ska ta vägen! Den här kommunen är verkligen under all kritik!

Dessutom har vi lyckats riva ass-kissing fasaden på en av husförsäljarna vi varit i kontakt med! Senaste samtalet var 20 minuter av dumförklara dom envisa husköparna som promt vill ha reda på vad de betalar för och ge dom en stor portion av dåligt samvete för att de sett till att försäljaren har fått jobba för sin feta lön!!
Fungerar dock jävligt dåligt (på ren svenska) då han gör x-antal kardinal fel!
* Sälj din produkt kritisera inte andras!
* Erkänn aldrig att du anser att kunden är a waist of time (på ren svengelska)
* Antyd aldrig att kunden far med osanning (på ren gammel svenska)
* F(fan, blir så irriterad att jag inte kan tänka klart!)örsätt aldrig din kund i irritation!

Hur som helst ville han ha ett nytt möte med oss snart och jag kan med all säkerhet säga att ingen av oss är vidare sugen på det!

MEN, desto bättre till ligger försäljaren vi ska träffa ikväll. Han behöver ju bara normaltrevlig för att ligga hästlängder före föregående!

Cutie overload!
http://www.youtube.com/watch?v=4wt824D1Bqg


rött GULT grönt..

Tror bestämt att det feta stoppljuset i livet minsann har börjat skifta  i mer påskiga kulörer!
Ett möte nästa vecka och sedan börjar undersökningsmaterialet vara komplett nog att basera ett beslut på..
Men fasen egentligen.. När vi började med det här projektet i januari tycktes vi ha MYCKET tid och pang boom så är det april och ska vi bygga i år så börjar det pyra i knutarna nu..

För att byta ämne så är det ju alltså påskhelgen som nalkar, så min kära svägerska och jag tog varandra i hand och började morgonen med ett dyng TUNGT pass på gymmet. Kändes för övrigt riktigt awesome att vräka upp mitt personbästa i marken hela 7 gånger! Och som grädde på moset tog svägerskan drygt det dubbla med lite hjälp av skrik och vrål från oss båda!
Styrde sedan ironiskt nog kosan till kvantum och handlade mat för en halv månadslön ungefär (betvivlar starkt att vi gör några rekord med skivstången nästa vecka efter den är uppäten!)

Glad Påsk på er alla!

RSS 2.0