Grisen gal i granens topp..

Nu är det upp och ner och ner och upp. Vi har fått offerten på våran drömvilla och precis som föranat var priset långt ifrån tillfredsställande. Vi kan välja en utväg att göra precis allting utom grundet, el, vvs och ventilation själva och då komma precis under lånetaket från banken.
MEN jag måste säga att det här med att få ett snyggt hus som passar bra in i omgivningen inte alls känns lika viktigt längre.
Det lutar mer och mer emot att vi kommer att välja ett hus från Smålandsvillan. En vanlig villa som ser ut som alla andra vanliga villor (vill minnas att jag skrev ett inte alls lika positivt inlägg om det tidigare) men som har generöst med plast, toppen bra planlösningar och framför allt en beljublande bra pris.. Ett pris som ger oss utrymme att fixa garage, snygga till på tomten, bygga altan osv. ja ni vet allt det där andra man vill ha runt omkring så att hus faktiskt ska bli ett hem.

Försäljaren från det företaget kommer hit på onsdag (2/5) och ska titta på tomten samt göra en liten inventering av hur mycket markarbete som måste göras för att få en bra grund att sätta grundet på.

Well well, man har ingen aning om hur när var detta kommer sluta..

Här ser du alla meddelanden som jag fått

Lämna ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Meddelande:

Tack för ditt meddelande!
RSS 2.0