Lever, Ler




When you just feel happy!


No peace, just understanding..

Sitter och försöker slappna av då det egentligen är "helg" för mig idag.
Har givetvis massor att göra men försöker skjuta det lite framför mig just nu. Det är soligt ute så jag har tänkt att ta en låång promenad nu på förmiddagen, sedan blir det ombyte och en lite turné på stan- Utförsäljning av MC-kläder, lite rekning av kakel och badrumsinredning, hem igen och tvätta bilen, städa, hänga tvätt och dyligt, samt mer packning förstås.

Så skönt då det går framåt och det soliga vädret med sommaren i antågande bidrar ju också till att allt känns gå lättare. Jag hoppas bara att jag kunde göra mig av med det ständiga dåliga samvetet att man inte hinner med vänner och umgänge alls just nu. Önskar bara att alla förstår att det inte betyder att jag bryr mig mindre..

Grönskande tider...


En bild..

..säger mer än tusen ord..



minst 8 hagelhål för godkänt, I say no more



en massa övning på autografen har det blivit..



och några hår färre på huvudet..



det ryms 20 banankartonger i en skoda octavia, fråga mig, jag vet!



förevigade vitsipporna utanför entrétrappan, då det lär vara en jätte sandlåda där nästa år..

Alla barnen har runda hus - utom Knut

Medan min blivande make sitter lugnt och njuter av Dödligt vapen 3 (efter att han insett att det inte spelar någon roll hur många gånger han poängterar att den är en "klassiker" för att jag ska bli intresserad) sitter jag och surfar runt. Har inte direkt något ärende men liksom en känsla att det är en massa saker jag har tänkt att kolla upp men inte haft tillfälle att göra och om jag surfar tillräckligt länge kanske jag ramlar in dit jag ska.

Vi har åter igen satt ut stugan till försäljning och har denna gången fått napp från köpare som verkar vara genuint intresserade. Så nu har vi gått från inställningen att vi måste ge bort stugan till att vi hoppas att det ska bli budgivnings battle med en extra slant på kontot som resultat.

På måndag är det möte på banken igen och förmodlingen köp av tomten så vi kan börja ammortera på den summan tills bygget är klart.
Och känns kalkylerna på den senaste offerten lika tillfredsställande som vi tror att den kommer bli så blir det förmodlingen lagt beställning på nya huset i slutet på veckan alt. början på nästa vecka.
Otroooligt spännande!!

Vi har idag varit på en liten cruising-tur med motorcykeln i spöregnet och tog bland annat en tur förbi hippaste stället i stan - Höglands strand (en bit åkermark vid en sunkig liten sjö som råkar vara det sötvatten som ligger närmast stadskärnan och därmed blir super attraktivt) där det smälls upp nya villor i parti och minut. Inspirerande samtidigt som man tycker att husen inte får göra sig rättvisa. Det blir som en färgpalett med alla dina favorit färger, fantastiskt fina en och en men rör man ihop dem blir det bara en brunaktig gröt.

Och som grädde på moset har det i dagarna varit fler bostadsaffärer inom familjen. Min mormor och morfar har sålt huset och skaffat en lägenhet och min lillasyster med sambo har köpt en radhuslägenhet istället för lilla 1:an på 24 kvm som de lever i nu.

Så MYCKET hus och inredning och allt därimellan snackas det om nu..

I brist på annat..

Eftersom det inte händer alls så mycket på den front som den här bloggen ska fokusera på, så slänger jag ut lite annan random information från livet..

Det var strålande väder och både jag och min sambo var rastlöst trötta så vi åkte ut och skulle spana efter Råbock..



Vi satt tysta i gräset i det strålande vädret och såg hur grannbyarna hade mindre strålande väder..



Vi satt alldeles tysta men hörde ingenting..

..för i närmaste telefonstolpe var det hål i gång..

Så vi kilade iväg till nästa ställe och plöstligt blev det spännande...


och lika spännande blir det för mig att försöka tillaga denna som den förtjänar..

Tjoops!

Man ska inte ropa HEJ!

Fullt ös med födelsedagar, jobb och klurigheter med stugförsäljningen.
Man ska inte ropa hej men det känns som om vi är ganska nära försäljning av stugan och då kommer det helt plötsligt börja brinna i knutarna.

Jag som varit optimist mest hela tiden under de här månaderna, börjar ändå känna att jag sjunker djupare och djupare ner i pessimist-träsket. Jag kan liksom inte tro på nånting förän jag ser det med egna ögon.

So until huset är borta och pengarna finns på kontot kör vi på med tron att det här kommer aldrig att bli av!


RSS 2.0