Giftigt..

Puh.. hemma igen efter bankbesöket och det blev ju inte direkt ett steg närmare husköp eller något i den stilen.
Nej, istället blev det fam. Johansson från looneyville som fick sätta grillor i huvudet och skratt i halsen på en stackars jurist.
Här kommer vi in och vill att hon ska skriva ett vattentätt dokument som talar om precis hur saker ska lösas i scenarion allt ifrån att ena parten sticker iväg med en exotiskt utländare, skiljsmässa eller varför inte att någon halkar på en bananskal och slår ihjäl sig. Hon skrattar nervöst flera gånger då jag tror att hon inte riktigt kunde avgöra om vi har en lustig jargong (från wikipedia=Jargong (ibland även chargon, från franska jargon) är ett internt språkbruk som ofta är svårbegripligt för utomstående) i familjen eller om vi faktiskt menar fullt allvar.

Hur som helst så ligger det på hennes bord att formulera både testamenta, sambo - överenskommelse och gåvebrev. Inte konstigt att hon upprepade gånger upplyste om alla fördelar med att vara gifta. Men jag menar, att tillsammans låna några miljoner är ju inte i närheten ett så stort beslut som att byta efternamn och sätta en glittrig ring på ena fingret...eller...

Det återstår att se om har något hår kvar på huvudet när vi kallas in för underskrift.

Här ser du alla meddelanden som jag fått

Lämna ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Meddelande:

Tack för ditt meddelande!
RSS 2.0