Dagen efter dagen före..

I går var ju alltså husleverantören här med offerten på huset han ritat åt oss. Allt kändes bra och priset var väl.. hmm.. ja, några hundratusen billigare än vad han hade lagt som ribba men fortfarande inte nere i trakterna av 1 miljon. Egentligen har vi nog insett att vill man ha någonting annat än en villaområdes villa som ser lika dan ut som alla andra villor i alla andra villaområden så är det bara att räkna med det dubbla.. minst!
Men i den där dagdrömsvärlden där grannen gör ett klipp och vi blir lurade så bor det fortfarande en strimma hopp att vi kan få drömhuset till drömpriset, bara vi letar tillräckligt grundligt.

I vilket fall som helst så bjöd jag in svärföräldrarna på middag ikväll och trots att vi tyckte att vi hade allt svart på vitt och hade hunnit att ställa alla frågor ifrån alla kluddiga post-it lappar.
Men ack så fel vi hade. Direkt kära realisten/pessimisten/skeptisten i form av svärfar började ställa frågor insåg vi att vi hade bra mycket färre svar än vad vi önskat. Så, flera små gula att klistra på offerten blev det.

Ja, det spelar ingen roll hur fort klockan går så kommer den aldrig till dörren utan en knuff i rätt riktning..

Här ser du alla meddelanden som jag fått

Lämna ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Meddelande:

Tack för ditt meddelande!
RSS 2.0